Welkom bij Stérk.Brabant

Voor iedereen die (sociaal) maatschappelijke impact wil maken in Brabant!

Heb jij een bewonersinitiatief of impactonderneming in Brabant? Dan ben je welkom bij Stérk.Brabant: dé community waar jij zichtbaar wordt, andere impactmakers ontmoet, vraag en aanbod deelt en kennis, inspiratie en verhalen uitwisselt. Samen Stérk!

Alle initiatieven

 

 

 

Wat is Stérk.Brabant?

Elkaar én de samenleving vooruit helpen

Het borrelt en bruist in Brabant van uitdagers en aanpakkers: mensen die positieve verandering willen. Stérk.Brabant is een community bestaande uit ondernemende Brabanders en initiatieven die werken aan een gezonde, sociale, groene en duurzame wereld. De Stérk.Brabant-community is een inspiratiebron voor het versterken van gemeenschapskracht en ondernemend gedrag van Brabanders.

Elkaar vooruit helpen
Heb jij dé oplossing voor een uitdaging in jouw wijk? Zit je in de beginfase van het opstarten van een inwonersinitiatief of een sociale onderneming? Of ben je juist verder gevorderd? We horen het graag! Bij Stérk.Brabant vind je:

▶ een community vol enthousiaste initiatiefnemers
▶ tips voor bijvoorbeeld financiëring van jouw initiatief
▶ inspirerende ontmoetingen door heel Brabant 

De samenleving vooruit helpen
Stérk.Brabant is er ook voor gemeenten, maatschappelijke  organisaties, burgercollectieven, coöperaties, investeerders en fondsen.  De community bestaat uit doeners die iedere dag werken aan oplossingen voor grote maatschappelijke vraagstukken. De zaadjes van de toekomst zijn allang geplant!
Voor gemeenten, provincie, maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven bieden we een enorm netwerk van mensen die dagelijks werken aan sociale innovatie en transformatie. Echte impact maken we samen.

Word lid en
ga aan de slag!

 Maak een account aan
 Voeg jouw initiatief toe
 Deel jouw vraag of oproep
 Ontmoet het netwerk 
 Ontdek passend aanbod

Ja, ik doe mee

 

 

Dat is nog eens Stérk nieuws

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"4","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"197479"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"dateType":"classic","showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Nog meer nieuws

 

 

 

 

Onze partners

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"10","orderBy":"NEWID()","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"232922"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":false,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"4","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen