Motivent

Sam van Dillen 19-10-2022
485 keer bekeken 0 reacties

Help jij Motivent?

Impactgebieden

Gezondheid & Zorg
Leefomgeving & samenleven

Branche

Onderwijs
Overheid
Zorg & welzijn

Soort initiatief/bedrijf

Impactonderneming

In welke fase zit je?

Startup

Motivent is een startup die wordt geleid door Sam van Dillen. Een 21e-jarige jongen die zijn been is verloren na een auto-ongeluk.

In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten, strijd hij ervoor om een betere wereld en een leven te creeëren voor mensen met een fysieke- en / of mentale aandoening.

Dit doet hij doormiddel van Motivent. Evenementen waar de mindset verbeterd wordt van bovenstaande doelgroep doormiddel van sprekers én daarnaast vormt Motivent een community met deze mensen door in ieder evenement een 'Motivent Miracle' toe te voegen (iets extra's in het evenement wat de doelgroep meer samenbrengt, zoals vuurwerkshow, wensballonnen, etc.)

Sam zoekt mensen / bedrijven die hem willen steunen bij het verwerven van klanten én die Motivent willen sponsoren.

Het komt natuurlijk van 2 kanten, dus kijkt Sam erg graag mee naar hoe we het product, idee of merk kunnen promoten naar onze doelgroep op het evenement (denk aan cadeautjes voor klanten, banners die neergehangen kunnen worden, andere reclame).

Nogmaals de doelgroep luidt: Mensen met een fysieke- en / of mentale aandoening. Enkele bedrijven die bijvoorbeeld sponsor kunnen worden: psychologen, gezondheidsbedrijven (voedsel, drankjes, sport, producten, etc.), hulpmiddel-bedrijven, etc.

Afbeeldingen

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen