Zorgcoöperatie 'Het Land van Herpen'

03-08-2021
719 keer bekeken 0 reacties

De zorgcoöperatie levert een belangrijke bijdrage aan een goede kwaliteit van leven. Met elkaar zorgen we dat mensen voldoende sociale contacten hebben, nieuwe hobby's ontdekken, in beweging blijven en geholpen worden daar waar dat nodig is. We doen dit met elkaar voor elkaar.

Impactgebieden

Gezondheid & Zorg

Branche

Zorg & welzijn

In welke fase zit je?

Startup

De zorgcoöperatie 'Het Land van Herpen' maakt gebruik van de kwaliteiten van de eigen mensen. Dit maakt mensen sterker en meer betrokken bij de eigen omgeving. 

 

Als zorgcoöperatie  geloven we sterk in de kwaliteiten van mensen. Iedereen heeft wel iets waar hij of zij goed in is. Vaak weet je het niet eens van jezelf. Maar wat voor u heel gewoon is, kan voor een ander  een bijzonder waardevolle aanvulling zijn. Ook mensen die al voor veel zaken afhankelijk zijn van anderen, door ouderdom of ziekte, zijn  vaak nog in staat een waardevolle bijdrage te leveren voor iemand anders. Al is het maar door het bieden van een luisterend oor. Het hoeft niet altijd iets groots te zijn. De kwaliteit van het leven zit immers vaak in de kleine dingen.

Afbeeldingen

Op de kaart

Een momentje...

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen