Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

De ondernemende speeltuin/kinderboerderij: vind inkomstenbronnen en jouw plaats in de buurt

Begin

21-03-2023 om 15:00

Einde

21-03-2023 om 20:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Ben jij een ondernemende buurtbewoner of vrijwilliger en run je een speeltuin of kinderboerderij? Zoek je naar nieuwe inkomstenbronnen voor de toekomstbestendigheid van je organisatie? Kom naar de training!

Ben jij een ondernemende buurtbewoner of vrijwilliger en run je een speeltuin of kinderboerderij? Zoek je naar nieuwe inkomstenbronnen voor de toekomstbestendigheid van je organisatie? Benieuwd naar hoe je de gemeente meekrijgt met je plannen? Of hoe je meer verbinding met de buurt krijgt? Kortom, wil je met een ondernemende blik naar je speeltuin of kinderboerderij kijken? Kom dan naar de training ‘De Ondernemende Kinderboerderij of Speeltuin’.

Samen met Branchevereniging LOS organiseren we de training De Ondernemende Speeltuin. In deze training krijg je antwoorden op vragen als:

  • Hoe kunnen we fondsen of subsidies aanboren? Hoe kan je ‘eigen’ inkomsten genereren uit verkopen of door het organiseren van activiteiten?
  • Hoe kijk je naar je buurt? Welke assets zijn daar in de vorm van geld, middelen en vrijwilligers en hoe verbind je die aan jouw organisatie?
  • Hoe krijg je de gemeente mee met je (vernieuwende) plannen?

Je gaat tijdens de training ook alvast zelf aan de slag met de plannen voor je eigen speeltuin/kinderboerderij.

Wat gaan we doen tijdens de training?

Angelique van kinderboerderij Nieuw Rotsoord in Utrecht vertelt je in vogelvlucht alles over hoe zij de afgelopen jaren financiële stabiliteit bracht, financiering voor elkaar kreeg en hoe zij deze bijzondere kinderboerderij samen met een heel team runt. Voor de liefhebber leidt ze je rond.

Roderik en Katusha van de Buurtcamping weten als geen ander hoe de zoektocht naar geld, middelen en draagvlak in elkaar steekt. Ze vertellen uit eigen ervaring hoe je aan de slag kan gaan met het aanboren van nieuwe inkomstenbronnen, hoe je als organisatie je plek in de buurt claimt en doe je de mogelijkheden benut die er zijn voor draagvlak en verbinding. Na deze training neem je de geleerde ondernemersvaardigheden mee naar huis die je in kan zetten voor je eigen organisatie.

Let op: deze training is niet in Brabant, maar in Utrecht!

Praktische informatie

Wat: De Ondernemende Speeltuin/Kinderboerderij: vind inkomstenbronnen en je plek in de buurt
Wanneer: Dinsdag 21 maart van 15-20 uur
Waar: Nieuw Rotsoord, Briljantlaan 101, 3523 CD Utrecht
Kosten: Gratis
Voor wie: Initiatiefnemers of bestuursleden van speeltuinen/kinderboerderijen die graag meer willen leren over ondernemerschap en zo nog meer uit hun speeltuin/kinderboerderijen kunnen halen.

Naar het originele evenement

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw contactpersoon in de regio via contact Stérk team

Stérk.Brabant is onderdeel van

Bezoekadres:
Ringbaan-Zuid 44
5022 PN in Tilburg

Meer weten

Aanmelden community   Aanmelden nieuwsbrief

                    

 

Cookie-instellingen