Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

Workshop Krachtig pitchen

111 keer bekeken 0 reacties

Begin

31-03-2021 om 09:30

Einde

31-03-2021 om 13:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op locatie, indien niet mogelijk dan wordt de workshop verplaatst naar een nieuwe datum

Hoe vertel je kort en krachtig jouw idee of missie? Hoe overtuig je de ander van je plan? Hoe ‘verkoop’ je je boodschap?

Je wilt iets voor elkaar krijgen en daar heb je overtuigingskracht voor nodig. Vaak heb je maar weinig tijd, soms maar een of twee minuten. Wat je dan wel en niet gaat vertellen, en vooral hoe,  is belangrijk. Dat leer je in deze workshop.

Wat gaan we doen

In deze workshop scherp je je kernboodschap aan en oefen je met het presenteren hiervan. Kort én krachtig. Dat zijn de kernwoorden van deze workshop. Je gaat vooral zelf aan de slag. Door te oefenen en vervolgens feedback te krijgen. Je krijgt nieuwe inspiratie en ideeën door het zien van de pitches van andere deelnemers. We werken met een kleine groep, maximaal zes deelnemers. In een veilige omgeving kun je oefenen en leren.

Duur workshop

De workshop duurt 31/2 uur (een dagdeel). Je leert hoe je binnen anderhalve minuut jouw boodschap overtuigend kunt presenteren. Ter voorbereiding schrijf je thuis je kernboodschap. Dit is de input voor de workshop.

Voor wie

De workshop is bedoeld voor iedereen met een idee of een missie en wil leren hoe je deze met meer overtuiging kan vertellen of presenteren.

AANMELDEN

0  reacties

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw regioverkenner via contact Stérk team

Bezoekadres: Brabantlaan 1 in Den Bosch

Aanmelden community

                    

 

 

 

 

Cookie-instellingen