Kennis delen en leren van elkaarStérk.Brabant helpt jou groeien

Workshop Impactpad - over gezondheid en welzijn van ouderen

267 keer bekeken 3 reacties

Begin

28-01-2021 om 13:00

Einde

28-01-2021 om 14:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Ben jij bezig met het bevorderen van gezondheid en welzijn van ouderen en wil jij de toegevoegde waarde van jouw organisatie inzichtelijk maken?

Wil je de eerste stappen maken in het meten van de impact die je maakt? Deze workshop biedt jou de concrete handvatten en advies om (de eerste) stappen te zetten in het meten van je impact op dit specifieke thema. Volg de gratis workshop en ga ermee aan de slag!

Het online stappenplan van het Impactpad* bestaat al langere tijd en geeft informatie over het meten en monitoren van impact op thema's als arbeidsparticipatie, duurzame ketens en circulaire economie. Het thema actief en gezond ouder worden is hier onlangs aan toegevoegd in opdracht van Provincie Noord-Brabant, in het kader van het internationale project ITHACA (https://www.interregeurope.eu/ithaca/). Een aantal leden van Stérk.Brabant gaf in een eerder stadium al feedback tijdens een uitprobeersessie, nu is het tijd om dit Impactpad breed aan de community aan te bieden.

De workshop wordt georganiseerd door Avance Impact en aan jou aangeboden door Stérk.Brabant en de provincie Noord-Brabant. Meld je hier aan! 

*Meer informatie over het Impactpad vind je op www.impactpad.nlHet Impactpad is ontwikkeld door Avance Impact in samenwerking met Impact Centre Erasmus (ICE) en Social Enterprise NL, in opdracht van Ministerie van Sociale Zaken en WerkgelegenheidMinisterie van Economische Zaken en Klimaat en Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Klik hier om je aan te melden.

3  reacties

Amanda Schiltmans-Molter 18-12-20 om 15:03

Interessante training, maar helaas kan ik deze datum niet. Is er wellicht al een andere datum bekend dat deze training nog een keer wordt gegeven? Groetjes, Amanda Schiltmans, voorzitter St SOJ

Cynthia Op den Brouw 18-12-20 om 15:12

Aanmelding gedaan, mooi onderwerp om van gedachten te wisselen met elkaar ! 
een mooi 2021 voor een ieder. Pas goed op elkaar. 
 

Cynthia Stichting Blijf 

Stérk.Brabant Community 18-12-20 om 15:13

Hallo Amanda Schiltmans-Molter , voor nu is dit nog het enige moment waarop de training wordt gegeven. 

Contact

Mail ons via contact@sterkbrabant.nl
Vind jouw regioverkenner via contact Stérk team

Bezoekadres: Brabantlaan 1 in Den Bosch

Aanmelden community

                    

 

 

 

 

Cookie-instellingen